Vores vision

 

Græsk Smag: Vores Vision

Vores Filosofi

Vi er en autentisk græsk bagværksbutik og vi mener København er klar til det bedste Grækenland har at byde på. Vores filosofi er simpel: høj kvalitet og fantastisk smag.

At give gæstfri, græsk service kommer naturligt for os og vi er altid glade for at betjene dig. Fantastisk mad, kaffe og service kan forventes når du kommer ind i vores hyggelige, selv-dekorerede Græske butik. Vi vil gerne have at du oplever vores produkter på en autentisk måde- både hvad angår smag og omgivelser.

Vi mener, at ved at variere vores bagværk dagligt, bliver hvert besøg anderledes. Vi spørger, lytter og tilpasser det til hvad vores gæster foretrækker, hvilket også betyder, at vi introducerer nye typer af bagværk for at skabe nye smagsoplevelser.

 

Grækenlands højest mulige kvalitet

Hver morgen bager vi vores håndlavede bagværk, som vi bestiller fra små familie-drevne virksomheder. Kun de bedste bagværksbutikker har kendskab til disse ud over os. Vi byder også på te og honning, begge blandt vores økologiske produkter.

Vores lækre bagværk bevares varmt gennem hele dagen, så de kan spises, når det passer dig. Hvis du ønsker det, kan vi komplementere vores større tærter med vores hjemmelavede dips, eller med kage til din kaffe.

Naturligvis lever vores produkter op til både danske og europæiske standarder. Vi møder ikke blot disse kriterier for kvalitet men stræber efter at opnå den højeste kvalitet.

Vores kernemål vi stræber efter er en holistisk tilfredsstillelse. Vi tænker på enhver detalje hvad angår smag, kvalitet og sted. Så vi beder jeg kigge forbi, slappe af, smile og nyde vores gode smagsoplevelser. Vi vil bestemt have noget du kommer til at elske!